Brevas Ltd

Бревас Трейд

                

                  Добре дошли на страницата на фирма Бревас!

 

 

БРЕВАС ТРЕЙД ООД е регистрирана с фирмено дело№ 162/2005г. на Софийски Окръжен Съд ,Булстат 131373016.
Дружеството развива своята дейност в три основни посоки: полагане на гипсови и варо-циментови машинни мазилки, замазки и търговия със строителни материали.
От 2005г. БРЕВАС ТРЕЙД ООД използва машинни мазилки налагайки ги като основни в своята дейност,предвид на тяхната здравина и устойчивост и не на последно място производителността,коята дава една машина /между 80м2 и 100м2 готов продукт на ден/.Последното се оказа изключително важно за бързото и динамично развитие на строителството в България през последните години.
БРЕВАС ТРЕЙД ООД разполага с квалифициран персонал наброяващ 40 човека. Имаме собствена механизеция /18 мазилко-полагащи машини PFT,3 машини за циментова замазка ,8 товарни и леко-товарни автомобила/.
Официален дистрибутор сме на следните търговски марки – ARDEX,BAUMIT, WEBER отговарящи на специфичните изисквания на всеки Инвеститор.
Регистрирани сме в Камарата на строителите в България.
През изминалите години основната ни цел бе да изградим собствен облик и знаковост на името БРЕВАС –изразяващо коректност,качество и решимост да изпълни всяко ново предизвикателство.

 

Начало   |   Проекти   |    Продажби    |   Наем   |   Контакт
Copyright 2010 @ All rights reserved.  HB Mill