За нас

Строителна фирма „Бревас“ е основана през 2003 година. Занимава се със строителство нови жилища, офиси и търговски обекти с административно и промишлено предназначение, член е на Камарата на строителите в България от 2007.

Фирмата изпълнява проекти на територията на цялата страна. Участвали сме в изграждането на жилищни сгради, магазини, реконструкции на сгради, ремонти на луксозни къщи и апартаменти. Бревас има 15 завършени с разрешение за ползване сгради на територията на град София. Работният екип е квалифициран и коректен, стремящ се да задоволява изискванията на своите клиенти. Във фирмата се работи с качествени материали и технологии. Складовата база е снабдена с всички необходими съоражения и инвентар за съответните собствени нужди /два кулокрана, собствен транспорт, испанска кофражна система тип Аlsina Alumecano – 21 за хоризонтални плочи, масивен метален кофраж за вертикални елементи, собствена механизация и т.н.

Нашата мисия

Мисията на Бревас е да установим трайни отношения с нашите клиенти, като надминем техните очаквания и да спечелим доверието им, благодарение на изключителните резултати от извършената от нас работа.

Цели

Целта на Бревас е да бъдем разпознавани като лидери в качественото строителство, извършвайки проекти, които надвишават международните стандарти и осигуряват изключителна удовлетвореност у нашите клиенти.